Zo blijf jij in beweging in de herfst!

Het wordt weer kouder. In de ochtend is het nog donker en in de avond wordt het sneller donker. Waar je in de zomer nog met een aangename temperatuur kon gaan hardlopen, moet je je in de herfst dik aankleden en word je vaak ook nog verrast met een kleine regenbui. Ik moet zeggen dat ik persoonlijk altijd even de motivatie moet zoeken als we overgaan van de zomer naar de herfst. De lat ligt immers voor veel mensen hoger om naar buiten te gaan.

Er zijn verschillende bewegingsrichtlijnen die schrijven hoeveel beweging je zou moeten hebben. Bewegen is goed. Maar meer bewegen is beter. 150 minuten per week bewegen. En de allerbelangrijkste is voorkom stilzitten. Door mijn huidige baan zit ik vaak de hele dag op een stoel. Als ik dan naar kantoor ga beweeg ik meer dan wanneer ik thuis ben. Dan schiet het er vaak bij in. Sporten na mijn lange kantoor dag zat er ook vaak niet in.

Zoals ik al vermelde heb ik erg getruggeld met sporten als we overgaan van de zomer naar de herfst. Ik bleef veel liever op de bank liggen onder een warme deken. Ik stelde het sporten dan weer uit, maar we kennen allemaal de term: van uitstel komt afstel. Dus besloot ik er iets aan te doen. Ik plan namelijk mijn hele dag, zodat ik al mijn deadlines haal aan het begin van de week. Dus waarom deed ik dit met sporten niet?

 

Ik besloot rustig aan te beginnen. 2x per week hardlopen of 2x per week naar de gym. Ik zorgde dat ik dit plande op de dagen wanneer ik thuiswerkte zodat ik dit compenseerde met het vele stilzitten. Ik testte dit een paar weken en besloot er telkens een activiteit aan toe te voegen, zodat ik de overgang minder lastig maakte voor mezelf. Ik ben er heilig van overtuigd dat wanneer je voor jezelf doelen stelt en die weer verdeeld in kleine doelen het eigenlijk heel makkelijk is om deze gewoontes te doorbreken.

 

Daarnaast kan het ook helpen als je samen met iemand gaat. Dat maakt de stap minder groot.

'At STRONGER, we move because we love to. And our vision is clear; we want to inspire womxn to be active. Because we believe being active is fun and that moving your way is the key to a STRONGER lifestyle'

Of course, balancing two conflicting aesthetics is always a challenge, but there’s no need for overwhelm. Instead of getting intimidated, scroll down to see some of our favorite modern coastal interiors—and bookmark your favorite modern coastal design ideas from the bunch.

De juiste sportkleding

 

Ik merk dat de lat om te gaan minder groot wordt als ik de juiste sportkleding draag en dan bedoel ik sportkleding waarin jij je mooi voelt en die lekker zit. Zelf heb ik merken waar ik al jaren fan van ben en waar mijn motivatie door verhoogd wordt. Een merk daarvan is STRONGER. Een paar jaar geleden heb ik dit merk leren kennen door Instagram en ik was meteen verliefd op de kleding van dit merk. De sportleggings rekken heerlijk mee en zijn nog modieus ook. Je kan deze heerlijke outfits ook combineren met je dagelijkse kleding. Zo creer je een meer casual look. Love it.

 

Shop de collectie hier!

Nu hebben ze dit jaar een nieuwe herfstcollectie gelanceerd met het doel om de vrouw te ondersteunen en motiveren naar buiten te gaan met de herfst. In de collectie van 2023 omarmt STRONGER unieke kleurenpalletten met een crushed flower en luipaard print met neon details.

De longsleeves van STRONGER zijn perfect om in het koude weer te hardlopen doordat ze zweetafvoerend en snel droogend zijn. De shirts zijn ontworpen met een turtleneck en reflecterende details zodat je het hele seizoen warm en zichtbaar blijft. Dat is handig als je dus wat later gaat hardlopen. Natuurlijk zijn van alle items ook matchende items beschikbaar om jouw sportlook helemaal af te maken.

 

Related

Voor elk kwaaltje een thee!

Thee drinken op koude dagen is iets waar veel vrouwen zich in kunnen vinden. Een warm drankje is sowieso niet verkeerd met deze temperaturen. Maar wat als ik je vertel

Katoen of Satijn?

Dat slapen enorm belangrijk is… dat weten we volgens mij allemaal, maar hoe je slaapt, heeft ook een hoop invloed. Ik ben dit enorm gaan beseffen toen ik mijn burn-out