Voor elk kwaaltje een thee!

Thee drinken op koude dagen is iets waar veel vrouwen zich in kunnen vinden. Een warm drankje is sowieso niet verkeerd met deze temperaturen. Maar wat als ik je vertel dat er ook soorten thee zijn die enorm goed voor je zijn en kunnen bijdragen aan spijsverteringsproblemen, stress, slaapproblemen of een gebrek aan energie. Lees dus vooral even verder als je benieuwd bent.

Ik ben al jaren van de thee’s van bbody. De thee soorten zijn samengesteld door een team van experts en hebben een overvloed aan smaakvolle en kalmerende blends.

Thee voor als je zwanger bent

Mama als je dit leest. Nee ik ben niet zwanger! Toch zijn veel vrouwen om mij heen dit wel zijn. Voor deze vrouwen is deze thee een uitkomst. Kamp je met slaapproblemen en een opgeblazen gevoel en schijnt niks te werken? Dan moet je zeker deze thee eens proberen. Deze thee is goed voor mama en baby en helpt daarnaast ook nog de melkproductie makkelijker op gang.

Powerup tea

Ben jij nou iemand die net zoals ik enorm veel last heeft van stress door bijvoorbeeld een drukke baan, dan moet je deze thee zeker even proberen. Ik voel mij na het drinken van deze thee een stuk energieker en merk dat ik minder snel vatbaar ben voor ziektes. Deze helende thee komt als geroepen als het immuunsysteem lager ligt en draagt bij om stress te overwinnen.

POWER UP TEA

Spijsverteringsproblemen? I got you

Ik kamp al jaren met spijsverteringsproblemen. Al helemaal als ik producten met lactose of granen eet. Nadat ik deze thee dronk. Geloof me ik heb dit meerdere keren gedronken en ik zweer bij deze thee.

EASY DIGEST HERBAL INFUSION THEE

Laxtea

Een nieuwe thee in het assortiment van bbody. Deze thee rekent af met 2 veelvoorkomende problemen. Het rekent af met constipatie. 2 kopjes thee zorgt voor een vloeiende stoelgang. Lekker en makkelijk.

LAXTEA

Sweet dreams thee

Tegenwoordig merk ik dat ik lastiger in slaap kom. Stress of juist enorm enthousiast over alles waar ik mee bezig ben, alleen slapen gaat lastig. Door het drinken van deze thee merk ik enorm veel verschil. Ook zet ik kopje voor mijn vriend. Het zorgt ervoor dat je op een rustige manier in slaap valt, maar ook dat het inslapen een stuk makkelijker gaat. Ik ben fan.

SWEET DREAMS THEE

Teatox daily en Teatox 21

De 21 dagen thee helpt mee om gewichtsdoelen te bereiken op een gezonde manier. Let wel op dat deze thee maar 21 dagen gedronken mag worden en dat je daarna een stopmaand moet nemen. De thee kan laxerend werken. Deze thee is geweldig te combineren met de teatox daily. Deze thee kan je gemakkelijk drinken in de ‘stopmaand’. Ik drink deze thee al jaren en zie geweldige resultaten. Ik heb door deze thee veel minder zin om te snoepen en kan hierdoor veel makkelijker aan mijn eetdoelen voldoen.

TEATOX 21 DAGEN
TEATOX DAILY

Het allernieuwste beruchte product: NAD

Dit nieuw voedingssupplement behaalt baanbrekende resultaten in de beauty industrie.

De Time Traveler van BBody is een mix van 3 zeer actieve stoffen die één voor één een positieve werking hebben op de klok.

NAD wordt door elk lichaam aangemaakt. Het is de transporteur van energie tussen je voedingsstoffen en je cellen. Je lichaam bestaat uit miljarden cellen. Deze hebben natuurlijk voeding nodig om te overleven. De voeding van je cellen is waterstof. Deze waterstof dient te onttrokken worden uit onze voeding en dient dan gebracht te worden naar de kern van onze cellen.

Hier is waar NAD zijn werk levert. Hoe meer NAD in ons menselijk lichaam actief, hoe meer waterstof er naar onze cellen zal worden gebracht en hoe meer energie er in onze cellen aanwezig zal zijn. Naarmate we ouder worden zakken onze natuurlijke niveau’s van NAD in ons lichaam met als gevolg er minder energie naar de cellen wordt getransporteerd en we ouderdomsverschijnselen ondervinden.

NMN

Ook wel Nicotinamide Mono Nucleotide genoemd. Deze bestaat uit 2 stoffen zijnde D-Ribose en Nicotinamide. Deze stoffen zorgen ervoor de de natuurlijke aanmaak van NAD in ons lichaam bevorderd wordt. Hoe meer NMN we supplementen hoe meer natuurlijke NAD ons lichaam zal aanmaken.

De krachtige combinatie van deze 3 actieve stoffen zal wonderen doen voor je binnenkant en buitenkant!Combineer hem met de collageen van bbody voor een optimaal resultaat!

NAD

Eindreview

Zoals je misschien wel hebt kunnen lezen in deze blog ben ik enorm fan van deze producten. Er is voor elk kwaaltje wel een thee. Zelf zou ik enorm aanraden om direct de NAD aan te schaffen. Ik heb deze aan mijn vriend gegeven toen hij brak was en oprecht hij voelde zich zoveel beter. Zelf ervaar ik ook veel voordelen: meestal was ik aan het eind van de dag enorm moe. Door het dagelijks drinken van NAD in combinatie met de TEATOX ben ik niet alleen energieker, ik sta ook enorm positief in de dag.

Share
Pin
Tweet
Related