My Hair routine

Mensen vragen mij heel vaak wat ik gebruik voor mijn haar. Het is algemeen bekend dat ik al jaren extensions draag. Het klinkt enorm leuk, maar het kost ook veel tijd en geld aan verzorging. Twijfel jij nou om ook extensions te nemen of wil je weten welke dingen ik heb geleerd over extensions en welke producten werken voor mijn haar?

Ik jaren geleden besloten om extensions te nemen. Ik heb van mijzelf enorm dik krullend haar. Nu heb ik dit jaren gestijld. Wat enorm slecht is voor je haar. Daarna heb ik ook besloten om het te blonderen. Simpel gezegd mijn haar heeft enorm veel verzorging nodig.

Nou de eerste stap is de keuze voor extensions. Ga je voor bonds, een weave of tape extensions? Zelf heb ik alles geprobeerd en bleken de weaves het minst schadelijk te zijn voor mijn haar. Ik zie mijn haar weer groeien en dikker worden.

reviewed

Mijn aanbeveling

Ik heb ook een hele hoop merken extensions geprobeerd en daarvan zijn de extensions van Humanohair. Deze extensions heb ik nu al ruim een jaar en ze zien er nog steeds uit alsof ik ze net nieuw erin heb laten zetten.

 

Bron foto: https://humanohair.nl/

Maar met alleen een bundel extensions ben je er natuurlijk nog niet. Je kan namelijk je haar niet meer wassen met normale shampoo (ofja dit zou ik je niet aanraden). Zelf gebruik ik een hele voedende shampoo. Aangezien de extensions geen voeding krijgen vanuit de wortels is het super belangrijk om te kiezen voor een voedende shampoo. 

reviewed

Mijn aanbeveling

Zelf heb ik kortgeleden vanuit mijn kapper de tip gekregen om in plaats van conditioner te kiezen voor een leave in mask. Hierdoor wordt mijn haar nog meer gevoed. Even laten intrekken en uitspoelen.

Na het douchen gebruik ik nadat mijn haar handdoek droog is een leave in conditioner.

Ik wacht altijd even een half uurtje voordat ik mijn haar ga fohnen, anders ben ik echt uren bezig. Hierna pak ik mijn dyson fohn met flyaway opzet stuk. Natuurlijk kun je ook elke andere fohn gebruiken, maar door deze combinatie is mijn haar droog en stijl zonder het gebruik van een stijltang.

reviewed

Mijn aanbeveling

Omdat ik mijn haar maar 1x per week wil wassen doe ik vaak dezelfde dag mijn haar met de heatless curl methode of kies ik ervoor om mijn haar te krullen met de OGÉ 32mm krultang. Gebruik wel even een hitte handschoen!

Share
Pin
Tweet
Related

Voor elk kwaaltje een thee!

Thee drinken op koude dagen is iets waar veel vrouwen zich in kunnen vinden. Een warm drankje is sowieso niet verkeerd met deze temperaturen. Maar wat als ik je vertel

Katoen of Satijn?

Dat slapen enorm belangrijk is… dat weten we volgens mij allemaal, maar hoe je slaapt, heeft ook een hoop invloed. Ik ben dit enorm gaan beseffen toen ik mijn burn-out