Laseren, heb jij het geprobeerd?

Sinds een paar jaar is laseren helemaal hot en happening. Je ziet verschillende influencers en celebs die laserbehandelingen aanprijzen. Je hebt lasers die ongewenst haar verwijderen en lasers die worden ingezet bij een facial.

Zelf heb ik wel eens samengewerkt met een laser kliniek. Ik mocht toen kiezen voor het laseren van bepaalde zones van mijn lichaam. Zelf vond ik dit een nogal onprettige ervaring, maar ik heb dan ook wel een redelijk hoge pijngrens (of is dat juist laag). Je snapt wat ik bedoel.

Lyma Laser

Nu is er sinds jaren een behandeling met de zogenoemde ‘Lyma laser’. Deze laser wordt sinds de jaren 60 gebruikt om littekens, verkleuring, ontsteking, rosacea, acne, rimpels en slappe huid te behandelen. Ben je al enthousiast?

 

Het verschil met andere anti-verouderingsapparaten is dat deze laser de huid niet beschadigd om het te laten genezen. Het bijna infra-rood laserlicht warmt als het goed is de cellen op en brengt ze vervolgens van een slappe naar een actieve (verjongende) staat. Het mooie van deze behandeling is, is dat het veilig is voor alle huidtinten- en types.

 

Tevens is er voor deze laser meer dan 60 jaar onderzoek verricht.

Bron: Bloy Institute

De resultaten

Als je kijkt naar de resultaten die je kunt vinden online dan sta je versteld. De resultaten die ik tot nu toe heb gezien hebben ervoor gezorgd dat ik liever vandaag dan morgen nog een behandeling wil boeken.
Bron: Bloy Institute
Bron: Bloy Institute

Bloy Institute

Nu kost het een vermogen om zon laser aan te schaffen voor bij je thuis. Gelukkig heeft Bloy Institute, de boutique beautysalon in Amsterdam nu deze behandeling opgenomen die je kunt boeken. Het is een onderdeel van ‘LABAREAU Red Camper facial’.

Mocht je nou net zoals ik enorm enthousiast worden van de resultaten dan kun je hier een afspraak maken. Tevens heeft het Bloy institute nog veel meer heerlijke behandelingen om jezelf de verwen momentjes te geven die je zo verdiend. 

Ga jij een behandeling boeken?

Share
Pin
Tweet
Related

Katoen of Satijn?

Dat slapen enorm belangrijk is… dat weten we volgens mij allemaal, maar hoe je slaapt, heeft ook een hoop invloed. Ik ben dit enorm gaan beseffen toen ik mijn burn-out

My Hair routine

Mensen vragen mij heel vaak wat ik gebruik voor mijn haar. Het is algemeen bekend dat ik al jaren extensions draag. Het klinkt enorm leuk, maar het kost ook veel