Katoen of Satijn?

Dat slapen enorm belangrijk is… dat weten we volgens mij allemaal, maar hoe je slaapt, heeft ook een hoop invloed. Ik ben dit enorm gaan beseffen toen ik mijn burn-out had op 18-jarige leeftijd. Ik sliep wel, maar niet lang genoeg.

 

Dat terwijl we een derde van ons leven slapend doorbrengen. Door ons drukke leven realiseren we ons steeds meer dat slapen van groot belang is. Er kunnen tevens verschillende soorten invloeden zijn waardoor je juist beter of juist minder goed slaapt. Daarom geef ik je in deze blog wat tips om voortaan slapend mooi te worden. Mooi ben je natuurlijk al, maar mooier kan geen kwaad toch?

Katoen of satijn?

Ik merkte dat toen ik op mezelf ging wonen ik precies wilde slapen als dat ik dat thuis bij mijn ouders deed. Ik kocht dan ook dezelfde soort dekbedovertrekken. Als student had ik een stuk minder te besteden dan nu en koos ik vaak ook voor een dekbedovertrek dat goedkoop was. Vaak zijn deze dekbedovertrekken van bijvoorbeeld Polyester wat nou niet de beste stof is om onder te slapen. 

Het is daarom erg belangrijk dat je investeert in goed beddengoed. Toen ik mijn vriend leerde kennen, waren wij beide nog student. Nadat we samen gingen wonen en dus een hoop geld gingen investeren in ons nieuwe plekje vond ik het ook heel belangrijk om te gaan voor een goed bed en dus goed beddengoed. Wij kozen op dat moment voor wit katoen, wat opzicht prima is, maar het kan altijd beter.

Sindskort slapen wij op het beddengoed van Beauty Pillow. Ik besloot eens wat anders te proberen dan dat ik mijn hele leven had gedaan. Wij slapen nu ongeveer een maand op en onder satijn en het leek mij goed om eens de balans op te maken. Welke verschillen merk ik nu eigenlijk?

  • Ik slaap een stuk beter
  • Katoen maakte mijn huid vaak onrustig. Sinds dat ik op satijn slaap, heb ik een egale huid en weinig last van onzuiverheden
  • Ik heb het ’s nachts minder warm 

Voordelen slapen op satijn

Slapen op satijn heeft veel voordelen:

–       Zorgt voor een gladde huid

–       Voorkomt slaapplooien

–       Verfijnt rimpels

–       Bestrijdt onzuiverheden

–       Kalmeert de gevoelige huid

–       Houdt het haar beter in model

–       Voorkomt gespleten haarpunten

–       Geen klitten en pluizig haar

–       Vermindert vet haar

–       Intensievere werking van huid- en haarproducten

–       Behoudt haar- en wimperextensions

–       Betere resultaten van PMU-behandelingen

–       Verkoelend effect

–       Anti-allergeen tegen huisstofmijt

Luxury Silk Mask SHOP HERE

Beauty Pillows SHOP HERE

Dekbedovertrekken SHOP HERE

Over Beauty Pillow

Zoals ik net al vertelde, heb ik dus enorm goede ervaringen met de producten van Beauty Pillow en ik zou dit dan ook iedereen aanraden. Het bedrijf dat opgericht is in Nederland in 2013 staat bekend om de slogan “Beauty Pillow, omdat je deze luxe verdient!”. Het werd direct opgepakt door de vakpers en vele lifestyle programma’s op TV. Vanaf dat moment nam Beauty Pillow een grote vlucht en is het niet meer weg te denken uit de beautywereld.

Beauty Pillow staat bekend om kwaliteit en het is dan ook niet voor niks dat ze de afgelopen 10 jaren een ware fanbase hebben opgebouwd. Naast kussenslopen bied het bedrijf ook hoofdkussens, dekbedovertrekken, Beauty Gummies en nog veel meer. Het bedrijf focust zich echt op jouw gezondheid.

Heb jij het al geprobeerd?

Share
Pin
Tweet
Related

Laseren, heb jij het geprobeerd?

Sinds een paar jaar is laseren helemaal hot en happening. Je ziet verschillende influencers en celebs die laserbehandelingen aanprijzen. Je hebt lasers die ongewenst haar verwijderen en lasers die worden

Kies jij voor kwaliteit of kwantiteit?

Naarmate ik ouder word merk ik dat het steeds belangrijker wordt om producten te kopen die ‘fair’ gemaakt zijn. Niet alleen gaan deze producten over het algemeen langer mee ook