Alles gebeurd met een reden

Ik hoor heel vaak dat mensen een totaal ander beeld van mij hebben. Wat niet erg is. Dat het leven altijd hard werken is geweest, ik op 18 jarige leeftijd een burn-out heb gekregen en ik ondanks alles nog steeds keihard werkt weet niemand.

Mensen hebben vaak een beeld van je, gebaseerd op je uiterlijk of op hoe je presteert. Mensen zien mij bijvoorbeeld vaak als een ‘Barbie’ door mijn blonde geverfde haar. Ik kreeg toevallig gister nog de vraag ‘waarom verf je, je haar niet weer gewoon bruin?’. Wat mij de afgelopen jaren is opgevallen is dat mensen, ondanks wat je doet een mening zullen hebben. Dus waarom zou je niet gewoon lekker doen wat je wil? Mensen hebben toch wel een mening.

Dieptepunt

Toen mijn droombaan afgelopen jaar op het laatste moment (denk je in: je hebt je baan opgezegd, je bent er enorm op achteruit gegaan op basis van je netto loon en je moet een uur langer reizen) werd gecanceld heb ik weer een enorm diepte punt gekend. Mijn relatie ging uit (uiteindelijk ook weer aan en we zijn gelukkiger dan ooit) en dan was je ineens werkloos. Mijn end goal was ineens weg, poef. De altijd zo zekere vrouw die ik was, was ineens niet zo zeker meer.

Alles gebeurd met een reden.

Ik ben er heilig van overtuigd dat alles gebeurd met een reden. Een week later kreeg ik een berichtje of ik wilde solliciteren op de baan die ik nu heb. Mijn droombaan? Nee zeker niet! Maar wel een nieuwe kans om mezelf te ontwikkelen, te leren en nieuwe doelen te kunnen stellen. Want doelen had ik door het voorval een paar maanden eerder dat jaar niet meer.

Opgeven is geen optie!

Geef ik ooit op? Opgeven bestaat niet voor mij. Zo zit ik simpelweg gewoon niet in elkaar. De afgelopen tijd heb ik enorm veel nagedacht over hoe ik wil dat mijn toekomst eruit ziet. Want de toekomst bepaal ik weer zelf. Mijn missie is dan ook om binnen 5 jaar mijn droomleven te realiseren, jouw de handvaten te geven die je nodig hebt om dat ook te kunnen doen en vooral om gelukkig te zijn.

Luvive

Luvive heb ik dan ook opgericht om volledig te richten op de pijlers die een vrouw nodig heeft om haar doelen te kunnen bereiken. Dus kijk vooral rond, lees de blogs en ik weet zeker dat wij jou kunnen helpen om jouw doelen te kunnen bereiken.

 

 

Lots of love,

Room.

"Ik ben er heilig van overtuigd dat alles gebeurd met een reden."

Share
Pin
Tweet
Related

Voor elk kwaaltje een thee!

Thee drinken op koude dagen is iets waar veel vrouwen zich in kunnen vinden. Een warm drankje is sowieso niet verkeerd met deze temperaturen. Maar wat als ik je vertel