hallo!

Ik ben trouwens Romée!

24 jaar en ik woon in het heerlijke Nijmegen

Talloze uren met mijn hoofd in de cijfers lieten mij beseffen dat ik alles kon doen wat ik zou willen worden.

Ik heb 2 prachtige families, een hele leuke vriend en lieve vriendinnen waar ik graag tijd mee doorbreng. Ik hou van reizen (mijn vader woont in Oostenrijk, dus dat is lekker makkelijk), ik geef graag geld uit aan mooie spullen en geniet er ook van om aan me time te doen. Maar ja, wie wil dat nou niet?

“Het voelt een beetje als een sollicitatie voorstelrondje vind ik altijd..“

Het voelt een beetje als een sollicitatie voorstelrondje vind ik altijd. Uitleggen wie je bent en wat jou de ideale kandidaat maakt. Vaak met argumenten die je de avond van tevoren of op het moment zelf even oprakelde. Zo wil ik mij in ieder geval niet aan jullie voorstellen. Zoals ik in mijn eerste blog al aanhaalde hebben mensen vaak een ander beeld van mij. Door mijn blonde haar en keuze voor alledaagse ‘mooimakerij’, zoals we dat tegenwoordig van veel vrouwen gewend zijn, denken veel mensen vaak dat ik een bepaald karakter heb. Waar ik daar vroeger vaak de lasten van ervaarde heb ik dat de laatste jaren kunnen omzetten in een kracht. Doordat mensen mij onderschatten kan ik meer bereiken.

Om mijn scriptie die ik deed voor mijn Bachelor Commerciële Economie, maar even als voorbeeld te gebruiken. Ik wilde altijd mode studeren en ik droom(de) van een eigen kledinglijn. Dat dacht ik toen ik het ICT Software bedrijf binnenstapte waar ik zou gaan afstuderen. Talloze uren met mijn hoofd in de cijfers en computer lieten mij beseffen dat ik alles kon doen wat ik zou willen worden. Ik weet nog heel goed hoe alle mannen (er werkte tevens enkel mannen in die tijd) mij aankeken toen ik kwam binnen gewandeld. Ik was alles behalve een type die ze hadden verwacht. Het mooie was ook dat ze mijn voorgestelde advies met beide handen aanpakten en het de basis is geworden voor het bedrijf vandaag de dag nog steeds mee werken.

Tijdens mijn leven van 24 jaar heb ik een hoop meegemaakt. Ouders die gingen scheiden waardoor ik genoodzaakt was wekelijks tussen 2 huizen te schipperen, verschillende scholen, een losbandig leven toen ik op mijzelf ging wonen, mijn ultieme ontevredenheid over mijn uiterlijk in mijn puberjaren, mijn zoektocht naar dé perfecte man, uiteindelijke zelfacceptatie en het moment dat ik besloot dat ik alles ging veranderen.

Het moment dat alles ging veranderen zoals ik mijzelf had voorgenomen was het moment dat ik mijn perfectionistische ik aan de kant zette om eindelijk eens voor mijn droom te gaan. Ik had mij namelijk altijd voorgenomen dat als ik een eigen bedrijf zou gaan starten dat dat uniek moest zijn. Iets waarvoor ik de lat enorm hoog legde. Maar dit hoefde helemaal niet, want ik had allang bedacht wat ik wilde: de afgelopen jaren heb ik geleerd en ervaren hoe belangrijk het is om doelen te stellen.

Het houd je van de straat zei een vriendin van mij weleens. Zonder doelen hoe groot of klein deze ook zijn, zul je vaak niet bereiken wat je wil. Maar de moeite die je moest doen om deze doelen die je voor jezelf had gesteld te bereiken bleek vaak een enorm proces. Hierdoor besloot ik Luvive op te zetten, omdat ik graag door mijn blogs, tips en ervaringen dit proces leuker wil maken.
Girls support girls. Laten we elkaar helpen en het leven een stuk leuker maken.

Tot snel!

Lots of love,

Room.